فهرست مطالب

Journal of Language Horizons
Volume:7 Issue: 3, Autumn 2023

  • تاریخ انتشار: 1402/09/18
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سمیه فتحعلی* صفحات 7-34
    شیوع بیماری کووید -19 آموزش را در سراسر جهان متحول کرد. تغییر فوری به آموزش آنلاین (آموزش اضطراری از راه دور) برای مدیران، معلمان، دانش آموزان و هر کسی که در آموزش و پرورش دخیل است بسیار سخت بوده است. اگرچه یادگیری آنلاین و ترکیبی مدتهاست که در آموزش و پرورش انجام می شود، این تغییر ناگهانی برنامه ریزی نشده ، تصویری متفاوت به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته از نظر فناوری ایجاد کرد. بر این اساس، پژوهش اکتشافی حاضر با هدف درک چالش ها و فرصت های موجود در این تغییر فوری به آموزش آنلاین از دیدگاه دانشجویان کلاسهای زبان عمومی که زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی آنها می باشد پرداخته است. اگرچه قبلا برخی از شیوه های آموزش زبان به کمک فن آوری و موبایل در کلاس های زبان عمومی مورد بررسی قرار گرفته است، اما دانش آموزان برای اولین بار در این شرایط یک دوره کاملا آنلاین زبان آموزی را تجربه کردند. در مجموع 68 دانشجو در این مطالعه شرکت کردند و داده ها از طریق مصاحبه فردی، مصاحبه گروهی، و نوشتن برگه های بازخورد توسط دانشجویان جمع آوری شد. تجزیه و تحلیل محتوا با استفاده از Nvivo 11 برای داده های متنی انجام شد. یافته ها در چهار گروه عمده ی چالش ها و فرصت ها شامل فناوری، روانشناختی/عاطفی، زبانی و محیطی/اجتماعی طبقه بندی شدند. به طور کلی ، 16 چالش و 11 فرصت مورد بررسی قرار گرفت که در مقاله به طور کامل مورد بحث قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: کوید 19، آموزش آنلاین، آموزش اضطراری از راه دور، آموزش زبان به کمک فن آوری، چالش ها و فرصت ها
  • معصومه رحمانی، مرضیه باقرکاظمی*، علیرضا عامری صفحات 35-62
    شواهد پژوهشی بر اهمیت عقاید زبان آموزان در فرآیند و بازده فراگیری دلالت دارد. با این حال، پژوهش پیرامون عقاید معرفت شناختی تکاملی مختص فراگیری زبان دوم، که دربرگیرنده عقاید مرتبط با ثبات، سادگی، منبع و توجیه دانش زبان دوم است، بسیار محدود است. مطالعه حاضربا دو هدف ساخت و رواسازی پرسشنامه معرفت شناسی تکاملی مختص فراگیری زبان دوم و بررسی ارتباط عقاید معرفت شناختی عمومی و مختص فراگیری زبان دوم طراحی گردید. 68 عقیده-گویه پیرامون 17 مضمون مستخرج از مصاحبه با زبان آموزان با ویژگی های متفاوت در یک مطالعه ی کیفی اولیه (4 عقیده-گویه تکاملی شامل 4 نقطه دانایی مطلق، موقت، مستقل، و بافتارمند، در ارتباط با هر یک از مضامین) طرح و مورد مطالعه آزمایشی قرار گرفت. تحلیل عاملی دوسطحی و راه حل اشمید-لیمن روی داده های بدست آمده از 571 زبان آموز روایی سازه ای پرسشنامه را نشان داد. تحلیل به استخراج 8 عامل اولیه شامل عقیده-گویه های مرتبط با دانش و دانستن زبان دوم درهر یک از 4 نقطه تکاملی مذکور، و 4 عامل ثانویه شامل عقیده گویه های مرتبط با 4 نقطه تکاملی منجر شد. در نهایت، تحلیل آماری، ارتباط معنادار، اما نه قوی، میان عقاید معرفت شناختی عمومی و معرفت شناسی مختص فراگیری زبان دوم (مبتنی بر پرسشنامه رواسازی شده در این مطالعه) بر اساس داده های بدست آمده از 127 زبان آموز را نشان داد. یافته ها در ارتباط با الگوهای موجود معرفت شناسی  و نظریه های فراگیری زبان دوم مورد مباحثه قرار می گیرد.
    کلیدواژگان: دانش مطلق، شناخت زمینه ای، پرسشنامه معرفت شناسی رشدی (LDEI)، دانستن مستقل، یادگیری انتقالی L2
  • علی عاج، پرویز مفتون*، مسعود سیری صفحات 63-89
    بررسی تاثیرات نقش برنامه ریزی به عنوان یک متغیر اجرایی برای انجام درسکار بر کیفیت تولید زبان دوم شاهد رشد چشمگیری در سالهای گذشته بوده است (الیس، 2005؛ اسکین، 2014). با تکیه بر نتایج تحقیقات قبلی، هدف مطالعه ی پیش رو بررسی تاثیرات سه نوع برنامه ریزی شامل برنامه ریزی قبل از انجام درسکار، برنامه ریزی در حین انجام درسکار و تلفیق برنامه ریزی قبل و در حین انجام درسکار بر پیچیدگی دستوری، صحت و روان بودن تولیدات شفاهی فراگیران خردسال بوده است. شرکت کنندگان 60 کودک 10 تا 12 ساله ی فراگیر زبان انگلیسی بودند که به صورت تصادفی در یکی از چهار گروه تحقیق از جمله گروه کنترل قرار گرفتند. از شرکت کنندگان خواسته شد تا یک ویدیو کوتاه صامت را دیده و داستان آن را نقل کنند. نتایج بدست آمده نشان می دهد که برنامه ریزی قبل از انجام درسکار منجر به روانتر شدن گفتار شده و همچنین برنامه ریزی در حین انجام درسکار و تلفیق برنامه ریزی قبل و در حین انجام درسکار پیچیدگی دستوری و صحت گفتار را همزمان بهبود می بخشد. بر اساس یافته های این تحقیق به معلمان کودکان فراگیر زبان دوم  پیشنهاد می گردد تا با بهره بردن از تاثیرات مثبت متنوع نقش برنامه ریزی در انجام درسکارها تولیدات شفاهی زبان آموزان خود را به لحاظ پیچیدگی دستوری، صحت و روان بودن گفتار تقویت کنند.
    کلیدواژگان: برنامه ریزی درسکار، درسکارهای داستانی، پیچیدگی، صحت، روانی گفتار
  • احمدرضا اقتصادی رودی*، محمد پژوهش صفحات 91-113
    آموزش معکوس یکی از روش های نسبتا جدید آموزشی است که در آن آموزش در خارج از کلاس صورت می گیرد و زمان کلاس به تمرین و تثبیت یادگیری زیر نظر معلم اختصاص می یابد. مطالعات مختلفی در جهان و ایران به بررسی اثربخشی آموزش معکوس در آموزش زبان انگلیسی پرداخته اند، اما این مطالعات یا در بافت مدارس و آموزشگاه های خصوصی زبان انجام شده و یا با دانشجویان رشته زبان انگلیسی انجام شده است. این مطالعه به بررسی عملکرد 182 نفر از دانشجویان زبان عمومی در کلاس آموزش معکوس در درس زبان عمومی در دانشگاه فرهنگیان مشهد می پردازد. بر اساس نتایج آزمون t زوجی و مستقل و آزمون تحلیل واریانس چند متغییره تکراری، آموزش معکوس باعث بهبود یادگیری دانشجویان در درس زبان عمومی می گردد. علاوه براین جنسیت، رشته تحصیلی دانشجویان، ویژگیهای شخصیتی و تحمل ابهام  بر اثربخشی آموزش معکوس موثر تاثیرگذار نیست. تمایل به برقراری ارتباط نیز اگرچه به لحاظ آماری بر اثربخشی آموزش معکوس تاثیرگذار است اما اندازه اثر آن بسیار کم و حدود 3 درصد است. بر اساس یافته های این پژوهش، آموزش معکوس یکی از راه های افزایش اثربخشی آموزش زبان عمومی در کلاسهای حضوری و مجازی می تواند باشد
    کلیدواژگان: کلاس معکوس، اثربخشی، شخصیت، تحمل ابهام، تمایل به برقراری ارتباط
  • سارا بدخشان، خلیل مطلب زاده* صفحات 115-147
    هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر آموزش متقابل تاملی (RRT) به عنوان یک شیوه آموزشی  بر خودپنداره تحصیلی زبان آموزان  انگلیسی به عنوان  زبان خارجی ایرانی میباشد. به این منظور ، سه کلاس متشکل از 100 زبان آموز زبان خارجی ایرانی با گرایش اموزش زبان انگلیسی با استفاده از نمونه گیری آسان انتخاب و به عنوان گروه آموزش متقابل (RT) ، گروه آموزش متقابل تاملی (RRT) و گروه کنترل تعیین شدند. طرح این مطالعه از نوع نیمه آزمایشی الگوی پیش آزمون ، درمان و پس آزمون  با رویکرد ترکیبی برای جمع آوری داده ها و تجزیه و تحلیل نتایج مداخله بود. در مرحله کمی ، داده ها از طریق پرسشنامه خودپنداره تحصیلی جمع آوری شد. نتایج آمار توصیفی و تحلیل واریانس نشان دهنده تاثیر قابل توجه آموزش متقابل تاملی بر این متغیر بود. همچنین ، بررسی کیفی ادراک فراگیران از طریق مصاحبه نیمه ساختار یافته و تحلیل محتوا ، دیدگاه مثبت آنها را در مورد این آموزش نشان داد .روی هم رفته ، به نظر می رسد که نقش دیگران مهم (معلم و همتایان) و روش تدریس سهم عمده ای در  خود باوریهای فراگیران دارد .نتایج برنامه مداخله به نوبه خود دیدگاه جدیدی را در مورد کلیه فرآیندهای آموزش، یادگیری و ارزشیابی ایجاد می کند. آنها همچنین زمینه های مناسبی را برای بهبود ساختارهای روانی آموزشی در کنار مهارت های شناختی و تنظیمی یادگیرندگان فراهم می کنند.
    کلیدواژگان: کارآموزی شناختی، یادگیری مشارکتی، ادراک فراگیران، آموزش متقابل، تامل
  • حمیده طاهری، مهناز کبودی، محمدرضا نصر* صفحات 149-178
    علیرغم نقش مهم درگیری شناختی، اهداف پیشرفت و فرسودگی تحصیلی در فرآیند یادگیری، تعامل سه گانه آنها کمتر مورد تحقیق قرار گرفته است. از اینرو، این مطالعه با هدف آزمون مدل ساختاری درگیری شناختی، اهداف پیشرفت و فرسودگی تحصیلی و به طور خاص بررسی این فرضیه که آیا درگیری شناختی تاثیر اهداف پیشرفت بر فرسودگی تحصیلی را میانجی گری می کند، انجام گرفت. در مجموع 384 زبان آموز ایرانی با سطح زبان انگلیسی پیشرفته از موسسات خصوصی آموزش زبان انگلیسی مختلف در شهرهای شیراز و بوشهر بر اساس روش نمونه گیری در دسترس برای تکمیل سه پرسشنامه معتبربا مقیاس لیکرت شامل درگیری شناختی، نسخه اصلاح شده پرسشنامه فرسودگی تحصیلی ماسلاخ و اهداف پیشرفت انتخاب شدند.این سه پرسشنامه به ترتیب شامل 12، 10 و 12 گویه می باشد.  در این مطالعه از روش مدل سازی  ساختاری  برای ازمون مدل فرضی استفاده شد. نتایج تحلیل عاملی تاییدی حاکی از آن بود که ابزارهای تحقیق به خوبی با داده های مطالعه برازش دارد.همچنین، شاخص های برازش نشان دهنده برازش خوب مدل فرضی بود. یافته های تحلیل مسیرنیز نشان داد که اهداف پیشرفت بر فرسودگی تحصیلی تاثیر منفی می گذارد و تاثیر مثبتی بر تعامل شناختی دارد. علاوه بر این، درگیری شناختی به طور جزیی رابطه بین اهداف پیشرفت و فرسودگی تحصیلی را میانجی گری می کند.  یافته های این پژوهش  ممکن است مفاهیم نظری و عملی قابل توجهی برای معلمان زبان انگلیسی، طراحان برنامه درسی و سیاست گذاران آموزشی داشته باشد.
    کلیدواژگان: درگیری شناخت، اهداف بیشرفت، فرسودگی تحصیلی، زبان آموزان، مدل سازی معادلات ساختار
  • فریده حق بین، نرجس منفرد* صفحات 179-208
    همگرایی دیجیتال، به عنوان فعالیت جسمانی خوردن همراه با یک فرد (به صورت آنلاین یا آفلاین) با استفاده از اپلیکیشن های خوراک به وسیله بینامتنیت اینستاگرام به سوی ارتباطی پایدار، مستلزم استفاده از مدل تلفیقی پیکره بنیاد در چارچوب تحلیل گفتمان تعاملی چندشیوه است. این مدل ما را قادر می سازد تا مناظره حل ناپذیر میان کنش های اجتماعی و ابزارهای بیناکنش گر را بررسی کنیم. معناپردازی همگرایی دیجیتال ایرانی نگرش هایی را برای در نظر گرفتن ذایقه معنادار کاربر و عادات های آن ها فراهم می آورد که مبتنی بر نظام خوراک، از جمله انتخاب نوع غذا، روش های آماده سازی، ترتیب و شیوه غذا خوردن است. یافته ها نشان داد که هر چند اپلیکیشن های ایزی-پز و مامان-پز با بهره گیری از بینامتنیت اینستاگرام کنش های تعاملی اینستاگرام را برای سازوکارهای تعاملی اینستاگرام، بر برگزاری مراسم و چالش گسترش هم گرایی آفلاین تاکید دارند، هم گرایی آنلاین در اپلیکیشن مستر تیستر با اینفلوینسری و در اپلیکیشن مایی با موکبانگ گسترش می یافت. همچنین، اپلیکیشن های دلینو و اسنپ فود با تجهیز سازوکار های تحویل غذا به افراد، از کنش های بیناکنش گری در اجرای همگرایی آنلاین-به-آفلاین بهره می برند.
    کلیدواژگان: همگرایی دیجیتال، اپلیکیشن های غذای ایرانی، تخلیل گفتمان تعاملی، ارتباط پایدار، بینامتنیت اینستاگرام
  • مزدک بلوری*، جلیل جلالی صفحات 209-234
    آیا مترجمان می دانند که مخاطبان ترجمه چه ترجمه ای را می پسندند و چه ترجمه ای را نمی پسندند؟ مترجم، مانند نویسنده، گروهی خاص از مخاطبان را مدنظر قرار می دهد. از این رو، برای آنکه ترجمه ای مورد قبول واقع شود، باید پاسخگوی انتظارات خوانندگان باشد. پژوهش حاضر به بررسی انتظارات خوانندگان ایرانی از ترجمه ادبی (رمان و داستان)، مترجمان ادبی، مولفه های پیرامتنی، متن و طرح (یا همان قالب متن) می پردازد. برای این منظور، ابتدا نظرات خوانندگان در سه سایت یعنی "فیدیبو"، "طاقچه"، و "گودریدز" گردآوری شد و سپس داده ها بر مبنای روش تحلیل موضوعی، رمزگذاری و دسته بندی شدند. مدل سه وجهی چسترمن (2007) که از سه مولفه ی "واکنش ها[1]"، "پاسخ ها[2]"، و "عکس العمل ها[3]" تشکیل شده است مبنای نظری پژوهش قرار گرفت. نظرات خوانندگان به پنج دسته کلی تقسیم شد که عبارتند از «انتظارات ترجمه ای»، «انتظارات زبانی و متنی»، «انتظارات پیرامتنی»، «انتظارات مربوط به قالب متن» و «ویژگی های مترجم ادبی خوب». نتایج نشان می دهد که خوانندگان ایرانی ترجمه ای را می پسندند که روان و خوانا باشد و از نابهنجاری متنی و زبانی ویژه ی ساختار زبان مبدا به دور باشد. همچنین نتایج انتظارات ترجمه ای نشان داد که خوانندگان، روش ها و رویکرد هایی را می پذیرند که معنا، سبک، لحن، سیاق کلام، و عناصر فرهنگی متن مبدا را با صداقت در ترجمه منعکس می کنند. در خصوص پیرامتن های ترجمه، خوانندگان انتظار دارند مقدمه یا نقدی درباره اثر در آن گنجانده شود و مترجم خوب را کسی می دانند که دانش زبانی، توانایی درست نویسی و درک خوبی از متن مبدا دارد.
    کلیدواژگان: دریافت خوانندگان، انتظارات، نظرات خوانندگان، ترجمه ادبی، خوانندگان ترجمه
|
  • Somayeh Fathali * Pages 7-34
    The outbreak of the COVID-19 revolutionized education all around the world. The urgent shift to online education (emergency remote teaching) has been very demanding for administrators, teachers, students, and anyone involved in education. Although online and blended learning has long been practiced in education, this sudden unplanned shift created a different image, especially in less technologically developed countries. Accordingly, the present case study aimed at understanding the existing challenges and opportunities of this urgent shift to online education through the perspectives of Iranian EFL university students in online General English (GE) classes. A total of 68 university students participated in the study and the data was collected through semi-structured interviews, focus groups, and students’ reflection sheets. Content analysis using Nvivo 11® was conducted for the triangulated textual data. The findings were categorized into four major groups of challenges and opportunities, including technological, psychological/affective, linguistic, and environmental/social. Overall, 16 challenges and 11 opportunities were investigated that are discussed thoroughly in the paper.
    Keywords: Computer-assisted language learning, Covid-19, EFL students, Emergency remote teaching, online education
  • Masoomeh Rahmani, Marzieh Bagherkazemi *, Alireza Ameri Pages 35-62
    There is ample research evidence for the significance of language learners’ beliefs for the process and outcome of L2 learning; however, the construct of developmental L2 learning epistemological beliefs (EBs), constituting beliefs about the certainty, simplicity, source, and justification of L2 knowledge, is extremely under-researched. The present study involved (a) the construction and validation of an L2 learning-specific developmental epistemology inventory (LDEI), and (b) the investigation of the relationship between language learners’ L2 learning-specific and general EBs. Capitalizing on 17 interview-housed themes and their developmental patterns across maximally variant samples in an earlier qualitative study, 68 belief statements (four on each theme, representing the four EBs’ developmental stages of absolute knowing (AK), transitional knowing (TK), independent knowing (IK), and contextual knowing (CK)) were worded and piloted. A higher-order factor analysis and the Schmid-Leiman solution (SLS) on data obtained from a widely variant sample of 571 L2 learners showed LDEI’s construct validity. Analyses unearthed (a) eight primary factors designating AK TK, IK, and CK’s items related to the nature of L2 knowledge and the nature of L2 knowing, and (b) four second-order components each representing one of the four developmental stages. Finally, LDEI scores of 123 of the 571 participants in the piloting phase were shown to be significantly, but only moderately, correlated with their scores on a general EBs questionnaire, showing the two constructs’ relative distinctiveness. Implications are discussed in light of existing models of epistemology and second language acquisition theories.
    Keywords: absolute knowing, contextual knowing, developmental epistemology inventory (LDEI), independent knowing, L2 learning transitional knowing
  • Ali Aaj, Parviz Maftoon *, Masood Siyyari Pages 63-89
    Exploring the effects of task planning as an implementational variable on second language (L2) performance has witnessed a noticeable growth over the past years (Ellis, 2005a; Skehan, 2014b). Building on this bulk of research, this study aimed at investigating the effects of three task planning conditions, i.e., pre-task planning (PTP), online planning (OLP), and the combination of pre-task and online planning (PTP+OLP), on young learners’ oral complexity, accuracy, and fluency. The participants were 60 EFL learners aged between 10 and 12 who were randomly assigned to one of the four conditions in the study, including the no planning (NP) condition (n = 15 in each group). The participants were asked to watch a short silent video and narrate its story. The results of the statistical analyses indicate that while PTP increases fluency, OLP and OLP+PTP improve both accuracy and syntactic complexity. The findings suggest that teachers of young L2 learners should utilize the promising potentials of different task planning conditions to channel learners’ language production toward more fluent, accurate, and complex production.
    Keywords: Accuracy, Complexity, fluency, narrative tasks, task planning
  • Ahmadreza Eghtesadi Roudi *, Mohammad Pazhouhesh Pages 91-113
    Flipped learning is one of the recent teaching methods in which teaching takes place outside the classroom, and class time is reserved for practicing and consolidating learning under the supervision of the teacher. Various studies in the world and Iran have examined the effectiveness of flipped learning in teaching English, but these studies have been conducted either in the context of schools and private language institutes, or with English language college students. This study examines the performance of 182 general English students at Farhangian University of Mashhad. Based on the results of paired and independent t-tests and repeated measures multivariate analysis of variance, flipped learning improves students' learning in a general English course. In addition, personality traits and tolerance of ambiguity do not affect the effectiveness of flipped learning. Moreover, the willingness to communicate, although statistically significant, does not meaningfully influence the effectiveness of flipped learning due to the small effect size which is around 3%. The findings imply that flipped learning can be one of the ways to increase the effectiveness of general language teaching regardless of learner characteristics such as personality, ambiguity tolerance, and willingness to communicate.
    Keywords: ambiguity tolerance, Effectiveness, flipped learning, general English, Personality, University, willingness to communicate
  • Sara Badakhshan, Khalil Motallebzadeh * Pages 115-147
    The present research sets out to examine the impact of reflective reciprocal teaching (RRT) as a mode of instruction on the academic self-concept of Iranian English as a foreign language (EFL) learners. To this end, three classes comprising 100 EFL learners majoring in English teaching were selected according to convenience sampling and designated as the reciprocal teaching (RT) group, the reflective reciprocal teaching (RRT) group, and the control group. A mixed-method approach and a quasi-experimental design with a pretest, treatment, and posttest paradigm were utilized in the present study. In the quantitative phase, the data were gathered via the academic self-concept inventory. The descriptive statistics and ANOVA results indicated the significant impact of the RRT on the learners’ academic self-concept. Also, qualitative investigation of the learners' perceptions via semi-structured interviews and content analysis revealed their positive perceptions regarding this mode of instruction. Taken together, it appears that the significant others (teacher and peers) role and instruction have the main contribution to the learners' self-beliefs. The results of the intervention program, in turn, generate a new outlook on all teaching, learning, and assessment processes. They also provide suitable grounds for improving psychoeducational constructs besides learners' cognitive and regulatory skills.
    Keywords: Cognitive apprenticeship, Cooperative learning, learners’ perception, Reciprocal teaching, Reflection
  • Hamideh Taheri, Mahnaz Kaboodi, Mohammadreza Nasr * Pages 149-178
    Notwithstanding the saliency of cognitive engagement, achievement goals, and academic burnout in the learning process, their triple interaction has been underresearched. Thus, the current study aimed to test a structural model of cognitive engagement, achievement goals, and burnout and specifically to investigate the hypothesis that cognitive engagement mediates the effect of achievement goals on burnout. To this end, a total of 384 advanced Iranian EFL learners from different private English language teaching institutes in the cities of Shiraz and Bushehr were selected based on the convenience sampling method. The participants of the study were requested to complete three adapted and validated Likert scale instruments on cognitive engagement, the modified version of the Maslach Burnout Inventory-Student Survey, and achievement goals entailing 12, 10, and 12 items, respectively. The Structural Equation Modeling (SEM) approach was carried out to test the hypothesized model of the study. The results of Confirmatory Factor Analysis (CFA) confirmed that the three instruments well fitted the data of the study. Also, the goodness-of-fit indices indicated a good model fit. Likewise, the findings of path analyses demonstrated that achievement goals negatively affected burnout and positively impacted cognitive engagement. Further, cognitive engagement was found to partially mediate the relationship between achievement goals and burnout. The findings of the present study may hold substantial theoretical and practical implications for EFL teachers, syllabus designers, and educational policymakers.
    Keywords: Academic Burnout, Achievement Goals, cognitive engagement, EFL learners, SEM
  • Farideh Haghbin, Narjes Monfared * Pages 179-208
    The digital commensality as physically eating together with someone (online or offline) using food apps through Instagram's intertextuality for a sustainable communication implies the application of an integrated corpus-based model in multimodal (inter)action analysis framework; it enables us to study the irresolvable dialectic between social actions and mediational means. The semiosis of Iranian digital commensality provides insights for considering user’s signifying tastes and their habits relied on food system, including food type choices, ways of preparation, the eating arrangement and manner. The results show that interactive signs of Easy-paz and Maman-Paz apps empower mediated actions to perform rituals and challenges for developing offline commensality through Instagram intertextuality.  The findings also show that online commensality was developed by Mr. Taster app via influencing and by Maaii app through Mukbang. Furthermore, Delino, and Snap-food apps were found to be benefiting from mediated actions to perform online-to offline commensality by equipping delivery mechanisms on individuals eating activities.
    Keywords: digital commensality, Iranian food apps, Instagram’s intertextuality, interactional discourse analysis, sustainable communication
  • Mazdak Bolouri *, Jalil Jalali Pages 209-234
    Do translators know what kinds of translation their readers like and what kinds they dislike? The translator, like every author, has some readers in mind. Hence, in order for a translation to be acceptable, it needs to fulfill its readers’ expectations. The present study surveys readers’ expectations regarding literary translation (novels and stories), literary translators, as well as the peritext, the text and the format of such translated books. To this end, readers’ reviews in three sites, namely Fidibo, Taghcheh, and Goodreads, were collected and then coded and classified following the thematic analysis approach. Chesterman’s (2007) tripartite model of reception which studies readers’ reactions, responses, and repercussions was adopted as the theoretical framework. Readers’ expectations were classified into five main categories, namely translational expectations, textual/linguistic expectations, peritextual expectations, formatting expectations, and good literary translators' features. The results indicate that readers like translations that are both fluent and readable and are free from linguistic and textual abnormalities which are often the result of literal translation. Furthermore, the results of translational expectations specifically show that readers prefer translation methods and approaches that truly transfer the meaning, style, tone, register as well as culture-specific concepts. As to the peritext, readers preferred that an introduction and a literary criticism of the foreign work be included in the translation. Also, they defined a good literary translator as someone who is fully competent in the foreign language, able to comprehend the original text accurately and well-endowed with writing ability.
    Keywords: expectations, Readers’ Reception, reader’s reviews, Translated Fiction, Translation Readers